Påskeskirenn 2024

På selveste påskeaften den 30. mars 2024 inviterer vi i Mysusæter Vel til PÅSKEGØY. Her er målet kos og gøy for alle i alle aldre. Vi håper at mange vil stille både som deltakere og heiagjeng.

Vi ønsker dere velkommen fra klokka 12:00. Vi skal være ved Jørgenhuken og Loftsgårdsjordet, og håper mange vil ta lunsjen sin der, og ikke minst delta på noen av aktivitetene våre. Finn deg en plass utenfor løypene og kos deg sammen med oss.

Vi gjennomfører tre ulike leker denne dagen. Først ut er Sjarmør-rennet. Her er det de yngste barna som skal få boltre seg på ski i ei rundløype på Loftsgårdsjordet. Alle under 9 år kan delta. Det er premie til alle!

Vi følger opp med Mixstafett. Her starter vi med ei klatreetappe på ski. Veksling blir på toppen av Loftsgårdsjordet og neste etappe er kasting på blink. Her testes treffsikkerheten gjennom å treffe blink med erteposer. Siste veksling foregår også på toppen av Loftsgårdsbakken der neste deltaker står klar med rumpeakebrett for så å ake inn til mål. I Mixstafett premieres laget med beste utkledning og laget med beste lagnavn. Juryen som bedømmer dette blir ledet av ordføreren i Sel kommune, Eldri Siem.

Vi avslutter med Rumperace. Her er reglene enkle. Førstemann ned vinner. I klassene under 16 år er det ikke lov å dytte. Vi anbefaler å ha med eget rumpeakebrett, men vi har også blitt sponset med utlånsakebrett av Otto Moen Installasjon AS på Otta.

Klassene blir 0-6 år, 7-11 år, 12-15 år og over 16 år.

Påmeldingen er GRATIS og skjer til heidi.frogner@outlook.com. Frist innen klokka 12:00 fredag 29.03.

430716717 1282630089807529 3564986799533963149 n Påskeskirenn 2024
  • Påmelding Sjarmør-renn: Navn og alder på deltaker
  • Påmelding Mixstafett: Lagnavn, navn og alder på deltakerne.
  • Påmelding Rumperace: Navn og alder deltaker

Spørsmål kan rettes til Heidi Frogner på telefon 909 42 350, eller Ingrid Leren Flaterudhagen på telefon 997 02 663.

På Mysusæter Fjellbutikk er grillene varme hele dagen og det er muligheter for å kjøpe seg mat og drikke. Ungene kan grille marshmallows gratis. Vi har også hørt rykter om at påskeharen kommer for å hilse på.

Følg med på Facebooksiden Mysusæter Vel og hjemmesiden vår for endelig tidsskjema og annen viktig
informasjon for dagen. Denne deles etter påmeldingsfristen 29.03.


logo otto moen Påskeskirenn 2024